Referenties

/Referenties
Referenties 2019-07-15T10:34:19+02:00

Deel je ervaringen met ons!

                      

Inzamelen kerstcadeaus 

Het team van Pandora heeft geholpen met het inzamelen van cadeaus die zijn uitgedeeld tijdens een kerstdiner voor 200 dak- en thuislozen in Amsterdam.

“Geweldig om ons jaarlijkse kerstuitje eens op een hele andere manier in te vullen. Inspirerend om het werk van de dak- en thuislozenopvang te zien. Het was zo leuk om dit met ons team voor elkaar te krijgen!”


Koken voor daklozen

200 advocaten en juristen van BakerMckenzie zijn in kleine teams op diverse plekken in Amsterdam aan de slag gegaan voor sociale organisaties: koken voor daklozen, een rondvaart met dak- en thuislozen, klussen in opvanghuizen.

“Het was bijzonder, leuk en inspirerend om onze jaarlijkse kantoordag op een sociale manier te organiseren. Het heeft ons doen beseffen dat onze stad ook een ‘andere kant’ heeft.”

Anders vergaderen

Accenture heeft voor een trainingsdag gekozen voor een vergaderlocatie waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding krijgen.

“Het was leuk om hier te zijn, ook in de wetenschap dat de jongeren er een nieuwe kans krijgen. De manager zei van te voren tegen ons: ‘We zijn een bijzonder bedrijf. Meestal gaat het goed, vaak het gaat heel erg goed, en soms gaat het wat minder goed.’ Bij ons ging het heel erg goed!”